Anna

13/5 Onsdag: Red denna bana med låga hinder.  Jättenyttigt att träna på att hinna bli klar direkt  efter sväng.


14/5 Torsdag: Red ut uppåt Mullhyttan. Kan ni tänka er! Vi kom hela vägen upp till banvallen! Tog en galopp där. Hon var tveksam men gick hela vägen. Gjorde bara ett tokhopp!
15/5 Fredag: Red ett dressyrpass utan stigbyglar. Blev lite si och så eftersom jag hade Tequila med på banan.

16/5 Lördag: Lady vila
17/5 Söndag: Hoppträning. Hoppade trekombination vilket kändes stadigt och bra. Fick också hoppa en kombination med oxer in eftersom vi rev den sist på tävlingen. Lady kändes lite småseg vilket inte är vanligt. Får hoppas hon bara är trött för att de går ute och inte håller på att bli sjuk!


18/5 Måndag: Lady fick vila

19/5 Tisdag: Dressyrpass med mycket förvänd galopp, gick fint men känns inte så på som hon brukar.

20/5 Onsdag: Blev ett sent ridpass i mörkret. Hon var väldigt uppspelt men detta gjorde att hon satte under sig ordentligt och gick riktigt fint.

21/5 Torsdag: Lite löshoppning över ett lågt hinder tillsammans med fölen.

22/5 Fredag: Dressyrpass med galoppbommar Fick den där härliga samlingen i galoppen i ena varvet.

23/5 Lördag: Red ett blandat pass som avslutades med några språng för att det var en bekant till pappa som ville titta på Laddan. Känns inte riktigt som hon tar för sig fram till hindrena undra om det kan vara att hon behöver verkas? Tyckte nämnligen hon var struttig precis före verkningen förra gången med. Kanske ska ha tätare intervaller.

24/5 Söndag: Träning för pappsen. Hoppade denna bana  på max 90 cm som högst. Träna på att hålla ihopp och rida rätt väg och balanserade svängar. Var riktigt kort  mellan hindren så man fick vara noga med att få till bågen annars blev det inte bra! Lady slarvrev ett hinder för att hon inte var fokuserad. Ovanligt för att vara henne!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0