Anna

Jag har senaste tiden fokuserat mest på dressyren pågrund av bristande intresse för hoppning. Jag har ridit ett flerta gånger för min dressyrtränare Lollo Åman och hon tycker vi utvecklats mellan varje gång vilket är kul! Jag hade som mål att starta min och Ladys första lokala dressyr i Laxå 31 okt men det blev inte av pgr av tidsbrist och slarv med att anmäla sig. De hade anmälan före kl 18.00 den sista dagen vilket jag missat. Men en start i MRK:s dressyr KM blev det allt av! Vilket resulterade i vinst! Jättekul!

Att jag legat lite lågt med hoppningen gorde att Lady var mer vild än tam hoppträningen innan KM! Hon hade minsann inget bristande intresse utan hon stutsa och for! Träningen känndes inte så bra för jag kunde inte hitta flyt och rytm utan det blev gasande och bromsande mest! Denna dåliga känsla följde med till hoppningen i KM. Jag kännde mig allmänt ringrostig och det blev för brysk ridning tyckte jag, vi kom aldrig fel men det känndes inte så bra som det kan göra. Lady är ju en så underbar tävlingskompis så hon gjorde allt för att vi skulle vara felfria vilket resulterade i en andraplats. 

Hoppade även Queen borta för första gången. Hon var jätteduktig!! Hoppade två  banor felfritt. Skulle bara vilja kunna rida lite mjukare och mer framåt på henne men jag känner inte att jag kan lita på henne än. Jag vet ju vad den extremt viga damen kan hitta på om man kommer lite i obalans med slappa tyglar ;-)

Nu ska vi försöka fokusera på "good feeling" och försöka hitta Vi-känslan som jag brukar säga. Nu är det ju lugnt på tävlingsfronten framöver. Så detta var lite från oss om det nu är någon som tittar in i bloggen!

RSS 2.0